Wie ben ik

Erg belangrijk is het natuurlijk dat u weet aan wie u uw viervoeter toevertrouwd.
Mijn naam is Cindy de Haan en ik ben 46 jaar geleden geboren in het kleine Zeeuwse dorpje Nieuwerkerk. Inmiddels alweer 21 jaar ga ik elke dag met veel plezier met de roedel op pad.
Zelf heb ik een mix teckel /Border terrier Betsy genaamd.
Nadat ik in 1998 mijn opleiding met succes heb afgerond als zelfstandig kok heb ik 5 jaar met plezier in de horeca gewerkt. Ik ben graag met honden bezig, het liefst elke dag. Met mijn 1e trouwste maatje heb ik flyball en behendigheid gedaan, en ervaren hoe je een hond op een prettige manier kunt leren luisteren.
Elke hond heeft zijn dagelijkse beweging en aandacht nodig, alleen de baas is daar niet altijd toe in staat. Zo is bij mij het idee ontstaan om de hondenuitlaatservice te beginnen.
In januari 2003 heb ik dan ook de stap gezet om mijn schort om te ruilen voor mijn grootste passie….. Honden natuurlijk!
Erg belangrijk vind ik het om mijn hondenuitlaatservice op verantwoorde wijze te voeren. En mijn kennis te verbreden wat betreft honden en hun gedrag. Daarom ben ik heel leergierig geweest en heb ik met plezier een aantal opleidingen gevolgd:
Opleiding tot Kynologisch instructeur 1 & 2 aan de Martin Gaus Academie .
In het bezit van EHBO voor honden.
Opleiding tot Erkende Hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus Academie.
Rataplan is tevens een erkend leerbedrijf.